For deg med stor hockey og NHL interesse


Hockey er en av verdens raskeste idretter! Utøvere når hastigheter opp mot 55km/t. I tillegg til å måtte holde hodet oppe for en puck som kommer i nærmere 140-150km/t. Alt dette skjer mens du går på stål som ikke er bredere enn 3mm. Det er noe som gjør at det er en sport tilskuere elsker å se, da det ofte er noe å rette oppmerksomheten mot.

NHL (National Hockey League)

National Hockey League er verdens beste ishockey liga. Her er der de største hockey talentene blir hentet til, og får en plass på ett av de 32 lagene som er i ligaen. Dette gjør at å komme gjennom nåløye og sikre seg en plass på laget. Sesong deres har 82 kamper der top 3 lag i hver divisjon kommer til sluttspill.

Hockey i verden

Idretten har nådd mange steder i verden, populariteten sprer seg med stormskritt og strekker seg verden over. Canada og USA er de landene hvor hockey er en av hoved idrettene men det er fler og fler som begynner å ta hockey inn med stormskritt.

Vil du ta turen over dammen og sitte i en full arena sammen tusenvis av andre tilskuere? Opplev lyden av skøyter som skjærer isen, harde taklinger og tordenskudd fra tribunen, gjør ditt valg her.