Opplev verden gjennom idrett med Go Sport Travel


Go Sport Travel er et full-service reisebyrå som skreddesyr din neste reise- og sportsopplevelse.

Sportspesifikke ferier

Deres unike tilbud inkluderer idrettsspesifikke ferier for både fotball, tennis, golf og formel 1 for å nevne noen. De samarbeider med idrettsklubber over hele verden for å sikre kundene sine tilgang til de største sportsarrangementene i verden. Dette har de gjort siden 2001, noe som gjenspeiler seg i den lange listen med fornøyde kunder.

Booking & Arrangementer

Go Sport Travel tar seg av alt fra booking av overnatting og flyreiser til billetter og aktiviteter. De gir også råd og støtte under hele reisen for å tilrettelegge for en minnerik opplevelse uten stress.

Tilpassete opplevelser

Go Sport Travel har et dedikert team som jobber med å skreddersy opplevelser for hver enkelt klient. Deres mål er å sikre at alle får en minneverdig og behagelig ferie uansett idrett eller destinasjon. Eksempler på arrangementer er Wimbledon, Ryder Cup, NBA, NFL, Champions League og Formel 1. De har også et bredt utvalg av fotballbiletter.

Bestill i dag

Kundene kan forvente en fullt tilpasset opplevelse med overnatting, transport, billetter og arrangementer inkludert i pakken. Kundeservice og reisendes sikkerhet er høyt prioritert. Besøk nettsiden deres for å se alle tilgjengelige alternativ og bestill din neste sportopplevelse i dag. Velg noe her.