Opplev Champions League live


Hva er vel bedre enn å kombinere en reise til din favoritt destinasjon med å se Champions League live? Champions League er verdens største klubbturnering, og er en av de mest sette sportsbegivenhetene i verden. Og det er ikke uten grunn.

Den perfekte fotballreisen

Alle som er glad i fotball har et fotballag som de heier ekstra på. Om laget ditt når helt til Champions League er det en helt spesiell opplevelse.

Ta pulsen på storbyene Barcelona og Madrid og et stort utvalg på nett med en sportsreise til Spania. Hva med å nyte en deilig tapas på en av de lokale tapasbarene mens du venter på avspark på Santiago Bernabeu? Eller å nyte solen på en de mange strendene i Barcelona? Få påfyll av kultur med et besøk i Picasso-museet eller Columbusmonumentet i havnen, før du skal se favorittlaget ditt FC Barcelona spille på Camp Nou. Dette vil gi deg minnerike opplevelser og en flott måte å kombinere dine største interesser — fotball og reise.

Ligger ditt hjerte i britisk fotball kan du besøke storbyer som London, Manchester og Liverpool. Opplevd den britiske fotballkulturen på nært hold, besøk en brun pub før kampen og nyt en helt magisk atmosfære på stadionen!